koorprojekt OPUS

Arnaud is per 2017 artistiek leider en dirigent van de ambitieuze stichting Koorprojekt OPUS. (***** Leeuwarder Courant)
De stichting is ontstaan door met elkaar te brainstormen over uitdagende concerten in Nederland, die iets nieuws toevoegen aan het reeds bestaande aanbod. Programma’s waar een ieder zich vol energie en plezier op kan richten om zo voor vele mensen vernieuwende muziek en kunst te brengen voor een betaalbaar bedrag.

 

In november 2019 staat een jubileumtour OPUS10 gepland met concerten in Kampen, Leeuwarden en Amsterdam. Op het programma staan muzikale werken van de Amerikaanse componist Dan Forrest.

 

Meer info en kaarten: www.koorprojektopus.nl

“Inspiring, new feeling, something that really has to grow within you”

Docent directie en muzikaal leiderschap

Een van de grote drijfveren van Arnaud Oosterbaan is het coachen en begeleiden van dirigenten. In zijn privé studio werkt Arnaud met dirigenten aan communicatie, groepspsychologie en de kracht van verbeelding. Dirigeren is voor hem een techniek met als doel ‘het boven zichzelf uit laten stijgen van de mensen om je heen’. Hoe dit te bereiken en daarbij je eigen kwaliteiten en persoonlijkheid volledig te benutten is het uitgangspunt bij de lessen.
Arnaud coacht zowel afgestudeerde dirigenten en instrumentalisten (conservatorium) als muzikaal leiders uit verwante vakgebieden (HBO of Universiteit).

Neem gerust contact op voor meer informatie of een proefles.

Students about  learning from Arnaud Oosterbaan

His passion is contagious” & “He understood and enabled me!

“Extraordinary leader and human being. Very interesting view on leadership!”

Public speaker
De leider die lucht verkoop …

Hoe laat je iemand boven zichzelf uitstijgen?
Als public speaker neemt Arnaud de luisteraar mee in de wereld van leiderschap. communicatie en vertrouwen. Een boeiende presentatie over de link tussen professioneel leiderschap en excelleren.

Opdrachtgevers: Landal / NSPOH / Eisma Media Groep / Hof van Saksen / Friesch Dagblad / Keunstwurk

“Wat heel herkenbaar was in het verhaal van Arnaud is, eerst goodwill kweken, een band creëren voordat je ‘leider’ wordt” – jeugdverpleegkundige

“Liever met overtuiging fout dan zonder overtuiging goed want anders is het toch fout!”